Haix Black Eagle Athletic 2.0 V GTX MID/SAGE taktikai bakancs

Cikkszám: 330010_35
Elérhetőség: 2-4 hét
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: HAIX
Szín
 
Méret ?
69.700 Ft (54.882 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Haix Black Eagle Athletic 2.0 V GTX MID/SAGE taktikai bakancs
69.700 Ft (54.882 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A HAIX Black Eagle Athletic 2.0 V GTX MID/SAGE taktikai bakancs egy kiváló minőségű és sokoldalú cipő, amely különösen a taktikai feladatokhoz és kalandos tevékenységekhez készült. A bakancsot a HAIX, egy elismert német cipőgyártó márka tervezte és gyártja. A Black Eagle Athletic 2.0 V GTX MID/SAGE bakancs kiváló tartóssággal és kényelemmel rendelkezik. 

A bakancsban található speciális Gore-Tex membrán segítségével a láb teljesen száraz és szellőző marad, még extrém időjárási körülmények között is. Ezáltal a bakancs ideális választás a hosszú távú használatra és az aktív szabadidős tevékenységekre is. A taktikai bakancs különleges felépítése maximális védelmet és kényelmet biztosít. A talp kifejezetten a terepen való mozgáshoz lett tervezve, így csúszásmentes és kiválóan tapadó. A lábfejet körülölelő, rugalmas anyagból készült felsőrész lehetővé teszi a szabad mozgást és az optimális illeszkedést.

A HAIX Black Eagle Athletic 2.0 V GTX MID/SAGE taktikai bakancs tökéletes választás mind a katonai személyzetnek, a rendőrségnek és a szabadidős tevékenységek kedvelőinek egyaránt, akik komfortot és biztonságot keresnek a lábbelinél. A bakancs magas minőségű anyagokból készült, és időtálló kialakítása garantálja, hogy hosszú évekig tökéletesen szolgálja viselője igényeit.

Termék jellemzők: 

  • Vízálló a GORE-TEX®-nek köszönhetően

Lábai szárazak és egészségesek maradnak, mert a Black Eagle Athletic 2.0 V GTX mid sage tartósan vízálló és rendkívül lélegző. Ezt a háromrétegű GORE-TEX® membrán biztosítja a Black Eagle Athletic 2.0 V GTX középső zsálya bélésében.

  • Biztonságos tartás a csúszásgátlónak köszönhetően

A Black Eagle Athletic 2.0 V GTX mid sage stabilitást biztosít minden helyzetben. A megcsúszás elleni védelem érdekében a Black Eagle Athletic 2.0 V GTX mid sage talpa speciális gumikeverékkel és innovatív futófelület-konstrukcióval rendkívül magas csúszásállóságot és tapadást biztosít a legkülönfélébb felületeken.

  • Robusztus és tartós a velúr bőrnek köszönhetően

A Black Eagle Athletic 2.0 V GTX középzsálya ellenáll a stressznek, a szélnek és az időjárásnak, mert szálcsiszolt velúrja rendkívül robusztus, tartós és ellenálló külső anyag, amely gyorsan és egyszerűen tisztítható.

  • A párnázás enyhítése HAIX felszívódással

A Black Eagle Athletic 2.0 V GTX mid sage kényelmes érzést fog átélni, még akkor is, ha több órán át kint van. Mert a benne lévő beépített csillapító ék tompítja a lépteit.

  • A Black Eagle Athletic 2.0 V GTX mid sage teljesen fémmentes, ezért ideális a biztonsági területeken végzett munkához. 
    
  • Pontos illeszkedés a speciális terhelésnek köszönhetően
    A megfelelő cipő a lábadhoz. A speciálisan kialakított tartóknak köszönhetően a Black Eagle Athletic 2,0 V GTX mid sage tökéletesen illeszkedik, és tökéletes viselési kényelmet biztosít egész nap.

 

„Közösség által ellenőrizve” ikon

Tanusítvány CE EN ISO 20347:2012 O2 HRO HI CI WR FO SRC
Szár magasság 15 cm
Súly 600 g
Anyaga Velúr bőr/textil

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!